Välkommen till BokaBuss!
 


Skolor

Bokning av resa behöver göras med minst 5 arbetsdagar mellan bokningsdag och resdag

Här kan kommunstyrda grundskolor i Kronobergs län boka buss till utflykter m.m. Våra bussar har 49-57 bältade platser + 1 st rullstolsplats.

Tänk på att det måste vara minst fem arbetsdagar mellan beställningsdag och resdag. Avbokning måste ske med minst två arbetsdagar mellan avbokningsdag och resdag.

Vid avbokningar och ändringar av bokad resa: Avboka inte resan och skapa ny, utan kontakta oss på Länstrafiken Kronoberg så hjälper vi er. 

Ni når oss på: bokabuss@kronoberg.se 

 

Yrkes-SM

Sista dagen för bokning av buss till Yrke-SM är 29 april!

Yrkes-SM bjuder på bussresa till och från Yrkes-SM, för skolor i Kronobergs län (åk 5-9 och åk 1 gymnasiet). 

Har ni en administratör i BokaBuss på er skola kontaktar du administratören för hjälp att boka resan till Yrkes-SM. Vet ni inte vem som är administratör för BokaBuss för er skolan kontakta Länstrafiken Kronoberg på bokabuss@kronoberg.se för hjälp med namn och telefonnummer. OBS ingen bussbokning via mail!

Tänk på att samordna klasser på skolan så att alla platser på bussarna används!


Mot Nya Höjder/Jobbcirkus/Yrkes-SM

Resor som bekostas av Mot Nya Höjder, Regional Utveckling eller Yrkes-SM anger Fakturaadress: Region Kronoberg och Referens: MNH Nobel, MNH Älmhult, Jobbcirkus eller Yrkes-SM beroende på vart ni ska åka.


Trivselbussar
Här kan äldrevården i Kronobergs län boka buss till Trivselbussresor. Tänk på att ange antal passagerare och hur många av dessa som sitter i rullstol. Det måste vara minst fem arbetsdagar mellan beställningsdag och resdag. Avbokningar måste ske med minst två arbetsdagar mellan avbokningsdag och resdag. Var vänlig kontakta oss vid avbokning på BokaBuss@kronoberg.se. För att läsa mer om Trivselbussarna, gå in på http://lanstrafikenkron.se/trivselbussar.

Om er webbläsare är Explorer, måste ni ha version 9 eller högre för att kunna använda portalen. Det går även bra med Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Kontakta oss

0771-76 70 76