Välkommen till BokaBuss!

Upplevelseverkstäder i vård och omsorg
Information för er som bokar resor till Växjö eller Ljungby lasarett. När ni bokar resor var noga med att vara ute i god tid och boka med god marginal. Tiderna på inbjudan är start och sluttid för aktiviteten. 
Ange fakturaadress: Region Kronoberg och referensnr: UPV.

För er som ska till Växjö ange adress: UPV Växjö Lasarett, hållplats Värendsgatan, Växjö.

För er som ska till Ljungby ange adress: UPV Ljungby Lasarett, hållplats Märta Ljungbergsvägen, Ljungby.


Skolor

Här kan kommunstyrda grundskolor i Kronobergs län boka buss till utflykter m.m. Våra bussar har 49-57 bältade platser + 1 st rullstolsplats. Tänk på att det måste vara minst två arbetsdagar mellan beställningsdag och resdag, gäller även avbokningar. Var vänlig kontakta oss vid avbokning. 

Under perioden 21 december till den 1 januari är Bokabuss ej bemannat. 

Trivselbussar
Här kan äldrevården i Kronobergs län boka buss till initiativet Trivselbussar. Tänk på att ange antal passagerare och hur många av dessa som sitter i rullstol. Det måste vara minst en vecka mellan beställningsdag och resdag. Avbokningar måste ske med minst två arbetsdagar mellan avbokningsdag och resdag. Var vänlig kontakta oss vid avbokning. För att läsa mer om Trivselbussarna, gå in på http://lanstrafikenkron.se/trivselbussar.

För resor som ska utföras under perioden 21 december till den 9 januari behöver de för bokas senast den 13 december.
Bokabuss är ej bemannat under perioden 21 december till den 1 januari.


Om er webbläsare är Explorer, måste ni ha version 9 eller högre för att kunna använda portalen. Det går även bra med Mozilla Firefox eller Google Chrome.

 
 

Kontakta oss

0771-76 70 76
Kontakta oss